Vacature

Projectleider

Als projectleider seriematige woningbouw ben je verantwoordelijk voor de aansturing van grote projecten van calculatie tot oplevering. Je coördineert de samenwerking binnen de projectteams, opdrachtgevers en leveranciers. Je zoekt contact met het projectteam en stuurt de uitvoerder en werkvoorbereider aan. Je focus is op kwaliteit van het werk en je maakt gebruik van creatieve en slimme bouwkundige oplossingen. Kortom; je vindt het een uitdaging om het bouwproces in goede banen te leiden en streeft altijd naar verbetering.

Wat bieden wij je?

Wij bieden je een uitdagende functie, waarbij je de kans hebt om verder te bouwen aan jezelf en onderdeel te worden van het professionele team van Bouwbedrijf de Bruin.

Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk. Dit blijkt uit:

  • Wij volgen de richtlijnen van de CAO bouw & infra
  • Je kunt een salaris van € 4.500 tot € 5.500 verwachten, afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • De mogelijkheid om onderdeel te worden van een ambitieus MT
  • We bieden je een mobiel, laptop en een auto van de zaak
  • We geregeld met het team samen komen voor de gezelligheid.

Functie eisen

Je bent een verbinder, kan moeiteloos schakelen en gaat altijd voor het beste resultaat. Je kan goed omgaan met druk en beschikt over goede communicatievaardigheden.

Verder heb je:

  • HBO werk- en denkniveau richting Bouwkunde
  • Flinke dosis technische kennis welke nodig is voor je werk
  • Rijbewijs B en VOL-VCA.

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij De Bruin Putten betekent werken met plezier. In ons handelen staan de kernwaarden kwaliteit, klantgerichtheid, maatwerk, betrokkenheid en innovatie centraal. We werken met een hecht team elke dag om deze kernwaarden uit te dragen. Onze bedrijfscultuur kun je het beste beschrijven als informeel. We werken hard en vinden daarnaast gezelligheid erg belangrijk. We doen het immers samen! Uiteraard bieden wij je goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris bij je functie.

Meer weten of direct reageren?

Laat het ons weten en we vertellen je graag nog meer over de functie van Projectleider. Bel of mail Thom Grevengoed │ Bouwbedrijf de Bruin Putten tgrevengoed@debruinputten.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd