Projectleider-bouw
Projectleider
Een uitdagende functie waarin je verder bouwt aan jezelf en het team van Bouwbedrijf de Bruin!
Soliciteer direct
Jij bent een projectleider die kennis van zaken heeft en gaat voor kwaliteit.

Wat bieden wij je?

Wij bieden je een uitdagende functie, waarbij je de kans hebt om verder te bouwen aan jezelf en onderdeel te worden van het professionele team van Bouwbedrijf de Bruin.

Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk. Dit blijkt uit:

  • Wij volgen de richtlijnen van de CAO bouw & infra
  • Je kunt een salaris van € 4.500,- tot € 5.500,- verwachten, afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • De mogelijkheid om onderdeel te worden van een ambitieus MT
  • We bieden je een mobiel, laptop en een auto van de zaak
  • We geregeld met het team samen komen voor de gezelligheid.

Hoe ziet jouw functie eruit?

Als projectleider seriematige woningbouw ben je verantwoordelijk voor de aansturing van grote projecten van calculatie tot oplevering. Je coördineert de samenwerking binnen de projectteams, opdrachtgevers en leveranciers. Je zoekt contact met het projectteam en stuurt de uitvoerder en werkvoorbereider aan. Je focus is op kwaliteit van het werk en je maakt gebruik van creatieve en slimme bouwkundige oplossingen. Kortom; je vindt het een uitdaging om het bouwproces in goede banen te leiden en streeft altijd naar verbetering.

Wat wij van jou verwachten:

Je bent een verbinder, kan moeiteloos schakelen en gaat altijd voor het beste resultaat. Je kan goed omgaan met druk en beschikt over goede communicatievaardigheden.

Verder heb je:

  • HBO werk- en denkniveau richting Bouwkunde
  • Flinke dosis technische kennis welke nodig is voor je werk
  • Rijbewijs B en VOL-VCA.

Over Bouwbedrijf de Bruin

Werken bij De Bruin Putten betekent werken met plezier. In ons handelen staan de kernwaarden kwaliteit, klantgerichtheid, maatwerk, betrokkenheid en innovatie centraal. We werken met een hecht team elke dag om deze kernwaarden uit te dragen. Onze bedrijfscultuur kun je het beste beschrijven als informeel. We werken hard en vinden daarnaast gezelligheid erg belangrijk. We doen het immers samen! Uiteraard bieden wij je goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris bij je functie.

Kom je bij ons een bakkie doen?

Ben jij die projectleider die kennis van zaken heeft, graag grote projecten aanstuurt, gaat voor kwaliteit en wil werken binnen een leuk en gezellig team? Dan komen wij graag met jou in contact! We zouden het erg leuk vinden om binnenkort eens kennis te maken en je meer te vertellen over ons mooie bedrijf! Enthousiast? Vul hieronder het formulier in of stuur ons snel een berichtje via WhatsApp!

Projectleider-bouw

Ik heb interesse

Interesse en zin in een bak koffie? Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


    Upload hier jouw CV: