Vacature

Uitvoerder

Als uitvoerder seriematige bouw ben je verantwoordelijk voor een goede en tijdige uitvoering van de projecten op de werklocaties. Je regelt alle logistieke en organisatorische zaken met betrekking tot de uitvoering en daadwerkelijke realisatie van het project. Je geeft daarbij leiding aan het uitvoerende team en de onderaannemers. Je bewaakt diverse planningen en levert de projecten op. Verder draag je zorg voor de veiligheid en gezondheid van het personeel.

Wat bieden wij je?

Wij bieden je een uitdagende functie, waarbij je de kans hebt om verder te bouwen aan jezelf en onderdeel te worden van het professionele team van Bouwbedrijf de Bruin. 

Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk. Dit blijkt uit:

  • Wij volgen de richtlijnen van de CAO bouw & infra;
  • Je kunt een salaris van € 3.500 tot € 4.500 verwachten, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • We bieden je een mobiel, laptop en een auto van de zaak;
  • We geregeld met het team samen komen voor de gezelligheid.

Functie eisen

Je bent iemand die gaat voor kwaliteit en oog heeft voor detail. Je kan goed omgaan met druk en beschikt over goede communicatievaardigheden. Je hebt aandacht voor de samenwerking en bent betrokken. Verder heb je:

  • MBO werk- en denkniveau richting Bouwkunde;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • VOL- VCA en rijbewijs B, B/E.

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij De Bruin Putten betekent werken met je plezier. In ons handelen staan de kernwaarden kwaliteit, klantgerichtheid, maatwerk, betrokkenheid en innovatie centraal. We werken met een hecht team elke dag om deze kernwaarden uit te dragen. Onze bedrijfscultuur kun je het beste beschrijven als informeel. We werken hard en vinden daarnaast gezelligheid erg belangrijk. We doen het immers samen! Uiteraard bieden wij je goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris bij je functie.

Meer weten of direct reageren?

Laat het ons weten en we vertellen je graag nog meer over de functie van Uitvoerder. Bel of mail Thom Grevengoed │ Bouwbedrijf de Bruin Putten tgrevengoed@debruinputten.nl  Graag zien wij je CV en motivatiebrief voor 25 juni bij ons binnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd