Actuele projecten

in voorbereiding of uitvoering

Bouwbedrijf de Bruin Putten ontwikkelt zelfstandig of in samenwerking met andere partijen uiteenlopende bouwprojecten. De goede resulaten uit het verleden bewijzen de kracht van onze werkwijze. Met meer dan 90 jaar ervaring bouwen wij verder aan de toekomst. Onze woningbouw is veelal in bouwteam met projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders of woningcorporaties. Een deel van ons bedrijf houdt zich bezig met de particuliere sector.

U ziet hieronder de projecten welke momenteel worden gerealiseerd.

In voorbereiding

Parkwachters, Dronten

Op een steenworp afstand van de eerder door ons gebouwde 59 appartementen aan de Morinel hopen we binnenkort te starten met de bouw van 57 appartementen. De start verkoop van gebouw 1 is al op korte termijn.  Het worden 2 gebouwen. Rondom de panden komt veel groen.

De appartementen variëren van ca. 70 m2 tot 130 m2. Elk appartement heeft één of meerdere slaapkamers, een badkamer en separaat toilet. Ook is er de beschikking over een eigen terras of balkon.

Dit project is een samenwerking met IJsselland ontwikkeling. De appartementen worden verkocht via de makelaars: Vanderlinden Makelaardij, Kerremans Makelaardij en De makelaars van 5voor12. Meer informatie is te vinden op www.parkwachters-dronten.nl .

 

 

In voorbereiding

Paulus van Loolaan, Hilversum

Onlangs opdracht gekregen voor de bouw van een vrijstaande woning in Hilversum. Deze woning heeft een van buiten toegankelijke kelder, ruimte begane grond en een verdieping. De kap wordt afgedekt met een zinken felsdak. De houten gevelbekleding wordt uitgevoerd met een tripple Rhombus.

H&E architecten uit Hilversum heeft de woning ontworpen.

KOPERSPORTAAL
Uw wensen, bestanden en informatie op één plek
INLOGGEN
In voorbereiding

Hema, Epe

In het centrum van Epe gaan we de Hema herbouwen. Het oude pand wordt gesloopt en op deze plek komt een nieuwe winkelruimte met daarboven 13 appartementen. De appartementen worden verkocht door Makelaar Schieven Keizer.

Onder het pand komt een parkeergarage en worden bergingen gerealiseerd voor de bewoners. De gehele begane grond wordt gereserveerd voor de Hema met een deel horeca. Op de eerste verdieping worden 9 appartementen gerealiseerd. Waarvan 3 met meerdere slaapkamers en 6 woningen als 2-kamer appartement. De invulling van de 2e verdieping is bestemd voor 4 grote appartementen. Elk appartement is uniek en heeft een balkon. De verdiepingen zijn goed te bereiken middels een lift, een trappenhuis en een noodtrappenhuis.

In voorbereiding

Nieuwe Polder, Zeewolde

De Nieuwe Polder is een nieuwbouwplan met 25 woningen. Het zijn 15 rijwoningen en 10 twee-onder-een-kapwoningen.  De rijwoningen zijn gelegen aan het Muiltje en hebben flinke kaveloppervlakten. De twee-onder-een-kapwoningen zijn gelegen aan De Schelp en hebben naast de het grote kaveloppervlak een grote woonoppervlakte. Groen kleeft aan dit project te zien aan de verschillende planten en speciale kasten die toegepast worden zoals, de Nestkast voor de huismus, of een vleermuiskast, of speciale gierzwaluwpannen, sedum dakbedekking op platte daken et cetera.

Dit plan is ontwikkeld in samenwerking met M3 Projectontwikkeling uit Rijswijk en wordt verkocht door Haanen & Ferneij uit Zeewolde.

In uitvoering

Blomsingel, Eemnes

In opdracht van een particuliere opdrachtgever zijn we gestart met de bouw van deze vrijstaande woning. In de woning wordt een warmtepomp geplaatst, waarnaast pv-panelen op het dak worden geplaatst. De isolatiewaarden voldoen aan de nieuwste eisen.

In uitvoering

Birkstraat, Soest

Het vervangen van de dakconstructie van bestaand bijgebouw staat er boven de getekende opdracht. Met behulp van tekeningen, gemaakt door LM Design, en als referentie, foto’s van het achterhuis van de boerderij zijn we gestart met de realisatie van deze flinke verbouw.

De bestaande kapconstructie, een deel van de gevels en de vloer zijn gesloopt. Daarvoor is een nieuwe eiken hoofddraagconstructie terug gekomen. De verbouw kenmerkt zich met de zichtbare gebinten met spanten, staanders en schoren. Maar ook met de sporen die in ronde slieten zijn uitgevoerd. En daarop de constructie om het riet goed vast te kunnen zetten waarbij het oog ook wat wil en er dus riet zichtbaar is van binnenuit.

 

In uitvoering

Kerckebosch, Zeist

De bouw van de Townhouses en appartementen is in volle gang.

In samenwerking met NCB Projectrealisatie realiseren wij 6 Townhouses en 3 royale appartementen in Zeist. Het project heet Evergreen.

De woningen zijn stijlvol ontworpen, hebben een luxe uitstraling, zijn duurzaam, comfortabel en riant en staan in een bosrijke en natuurlijke omgeving. Evergreen wordt omschreven in de brochure als een energie-neutrale en toekomstgerichte woning, met optimaal comfort. De woningen zijn voorzien van een bodemwarmtepomp voor verwarmen en koelen.

In uitvoering

Buizerdkwartier, Lelystad

Nieuwbouw van 35 woningen in de wijk Warande in Lelystad. De bouw van deze levensloopbestendige en rijwoningen is in opdracht. Het werk wordt uitgevoerd in samenwerking met IJsselland Ontwikkeling en De Bruin Architecten.

 

In uitvoering

Bosstraat, Soest

Nabij de voetbalvelden van VV SEC in Soest bouwen we aan de Bosstraat een vrijstaande woning. Deze woning is ontworpen door Paul Veenman van LM Design. Het rieten dak en de wolfskap sluit mooi aan tussen de overige woningen in de wijk.

De woning heeft 2 ruime badkamers, 5 slaapkamers, een grote woonkamer en gekoppelde leefkeuken. Met aparte bijkeuken en technische ruimte waar de installaties in geplaatst worden.

In uitvoering

Beekweide, Barneveld

De bouw van deze vrijstaande woning verloopt voorspoedig. Tussen het dorp Barneveld en industrieterrein Harselaar is nog een deel ‘groen’.  Nabij het station is de Beekweide aangelegd. De gemeente Barneveld heeft hier vrijstaande nieuwbouw beoogd.

Het ontwerp van de woning komt van Woonsubliem uit Vorden. Voor het interieur heeft de opdrachtgever contact gezocht met Studio Saranne. Met de beide ontwerpen kunnen we goed aan de slag.

 

In uitvoering

Le Reve Weids, ‘s-Graveland

Aan het Zuidereinde te ‘s-Graveland wordt een hoogwaardig stuk woonkwaliteit in de vorm van vier exclusieve, vrijstaande woningen met weids uitzicht over de weilanden van Natuurmonumenten gerealiseerd. De kavels grenzen direct aan het water, in combinatie met dit open landschap zorgt dat voor een unieke locatie. Dit project wordt uitgevoerd in samenwerking met BREG Ontwerp en Advies.

 

Opgeleverd

De Graaf van Biddinghuizen

Opgeleverd! Begin maart zijn de appartementen opgeleverd aan de VVE en de kopers.

FIER architecten uit Nijkerk heeft het appartementengebouw ontworpen. Het pand staat op een echte zichtlocatie. Een groot deel van de appartementen heeft uitzicht op weids groen. De 15 appartementen worden dichtbij het Noaberpark gerealiseerd, in samenwerking met IJsselland Ontwikkeling. De woningen zijn zeer energiezuinig en zijn voorzien van een GeoHita warmtebron. Dit is een kleinschalig warmtenet waarbij een aantal wooneenheden vanuit 1 bron duurzaam verwarmt.

Opgeleverd

Maximalaan, Ermelo

Opgeleverd!

De opdrachtgever wilde graag een zogeheten ’tuinkamer’. Veel glas, vanaf de vloer tot aan plafond, speelt hierin een grote rol. De aanbouw is aan de achterzijde van de woning gebouwd en is bereikbaar vanuit de eetkamer. Het toevoegen van de hangende haard is niet vergeten en draagt bij aan het ’tuinkamer’-idee.

Opgeleverd

Wallenbergstraat, Putten

Aan de Wallenbergstraat in Putten zijn 26 nieuwbouwappartementen gebouwd. Daarnaast heeft de gevel van het bestaande nabijgelegen pand met 18 appartementen aan de Wallenbergstraat een update gekregen. Dit werk is uitgevoerd in opdracht van Woningstichting Putten, in samenwerking met Hulst-Flier Installateurs en Schippers Architecten BNA.

De kozijnen zijn ‘Passief’ uitgevoerd in Finti Grenen Thermisch gemodificeerd hout en luchtdicht afgewerkt. De gevels, vloer en het dak zijn voorzien van goede isolatie.