Actuele projecten

in voorbereiding of uitvoering

Bouwbedrijf de Bruin Putten ontwikkelt zelfstandig of in samenwerking met andere partijen uiteenlopende bouwprojecten. De goede resulaten uit het verleden bewijzen de kracht van onze werkwijze. Met meer dan 90 jaar ervaring bouwen wij verder aan de toekomst. Onze woningbouw is veelal in bouwteam met projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders of woningcorporaties. Een deel van ons bedrijf houdt zich bezig met de particuliere sector.

U ziet hieronder de projecten welke momenteel worden gerealiseerd.

In uitvoering

Rimpeler Pand#1 , Putten

Klaar voor oplevering! In de groenstrook van Rimpeler hebben we dit appartementengebouw gerealiseerd, welke plaats biedt voor 12 appartementen. Het pand is voorzien van goede isolatie, optimale luchtdichtheid en heeft een slimme oriëntatie. De helft van de energie wordt opgewekt door zonnepanelen op het dak. De woningen zijn BENG gebouwd, dit staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw.

Het pand is ontworpen door SACON Bureau voor Architectuur, Stedenbouw en Landschap uit Zwolle. De ontwikkelaar van dit project is BEMOG Projekt Ontwikkeling.

In voorbereiding

Kerckebosch, Zeist

Evergreen kan van start. In samenwerking met NCB Projectrealisatie realiseren wij 6 Townhouses en 3 royale appartementen in Zeist.

De woningen zijn stijlvol ontworpen, hebben een luxe uitstraling, zijn duurzaam, comfortabel en riant en staan in een bosrijke en natuurlijke omgeving. Evergreen wordt omschreven in de brochure als een energie-neutrale en toekomstgerichte woning, met optimaal comfort. De woningen zijn voorzien van een bodemwarmtepomp voor verwarmen en koelen.

KOPERSPORTAAL
Uw wensen, bestanden en informatie op één plek
INLOGGEN
In opdracht

Buizerdkwartier, Lelystad

Nieuwbouw van 35 woningen in de wijk Warande in Lelystad.

De bouw van deze levensloopbestendige en rijwoningen is in opdracht. Het werk wordt uitgevoerd in samenwerking met IJsselland Ontwikkeling en De Bruin Architecten.

Binnenkort gaat het project in de verkoop

In uitvoering

Ferdinand Huycklaan, Soest

Deze vrijstaande woning, ontworpen door Tekenbureau LM Design uit Soest, wordt in opdracht gebouwd aan de rand van Soest.

In uitvoering

Bergkwartier Hoog, Zeewolde

In samenwerking met M3 Projectontwikkeling worden 13 woningen gebouwd in Zeewolde. Het zijn rijwoningen in moderne vorm, maar ook twee-onder-een-kapwoningen in een Scandinavische stijl. De woningen zijn ontworpen door M3 architecten uit Rijswijk.

In voorbereiding

Le Reve Weids, ‘s-Graveland

Aan het Zuidereinde te ‘s-Graveland wordt een hoogwaardig stuk woonkwaliteit in de vorm van vier exclusieve, vrijstaande woningen met weids uitzicht over de weilanden van Natuurmonumenten gerealiseerd. De kavels grenzen direct aan het water, in combinatie met dit open landschap zorgt dat voor een unieke locatie. Dit project wordt uitgevoerd in samenwerking met BREG Ontwerp en Advies.

In uitvoering

Koudhoornseweg, Garderen

Door Paul Veenman van LM Design is voor deze bestaande woning een geheel andere uitstraling ontworpen. De woning is tevens heringedeeld. De rieten kap, het stucwerk en de andere vorm van de kap maakt het een moderne woning.  De nieuwe dakopbouw heeft een hoge isolatiewaarde en de bestaande spouwmuur wordt na-geïsoleerd.

In uitvoering

Wallenbergstraat, Putten

Aan de Wallenbergstraat in Putten is gestart met de nieuwbouw van 26 appartementen. Daarnaast krijgt de gevel van het bestaande nabijgelegen pand met 18 appartementen aan de Wallenbergstraat een update. Dit werk wordt uitgevoerd in opdracht van Woningstichting Putten, in samenwerking met Hulst-Flier Installateurs en Schippers Architecten BNA.

De kozijnen worden ‘Passief’ uitgevoerd in Finti Grenen Thermisch gemodificeerd hout en luchtdicht afgewerkt. De gevels, vloer en het dak worden voorzien van goede isolatie.

 

 

In uitvoering

De Graaf van Biddinghuizen

FIER architecten uit Nijkerk heeft het appartementengebouw, dat op deze zichtlocatie staat, ontworpen. De 15 appartementen worden, in samenwerking met IJsselland Ontwikkeling, dichtbij het Noaberpark gerealiseerd, zijn zeer energiezuinig en worden voorzien van een GeoHita warmtebron. Op het dak worden zonnepanelen geplaatst.