Actuele projecten

in voorbereiding of uitvoering

Bouwbedrijf de Bruin Putten ontwikkelt zelfstandig of in samenwerking met andere partijen uiteenlopende bouwprojecten. De goede resulaten uit het verleden bewijzen de kracht van onze werkwijze. Met meer dan 90 jaar ervaring bouwen wij verder aan de toekomst. Onze woningbouw is veelal in bouwteam met projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders of woningcorporaties. Een deel van ons bedrijf houdt zich bezig met de particuliere sector.

U ziet hieronder de projecten welke momenteel worden gerealiseerd.

In voorbereiding

Blomsingel, Eemnes

In opdracht van een particuliere opdrachtgever mogen we binnenkort starten met de bouw van deze vrijstaande woning. In de woning wordt een warmtepomp geplaatst, waarnaast pa-panelen op het dak worden geplaatst. De isolatiewaarden voldoen aan de nieuwste eisen.

In uitvoering

Buizerdkwartier, Lelystad

De bouw is in volle gang. Het bouwfeestje is geweest en de eerste verdiepingsvloeren zijn geplaatst.

Het betreft de nieuwbouw van 35 woningen in de wijk Warande in Lelystad. De bouw van deze levensloopbestendige en rijwoningen is in opdracht. Het werk wordt uitgevoerd in samenwerking met IJsselland Ontwikkeling en De Bruin Architecten.

 

KOPERSPORTAAL
Uw wensen, bestanden en informatie op één plek
INLOGGEN
In uitvoering

Beekweide, Barneveld

De bouw van deze vrijstaande woning is gestart. Tussen het dorp Barneveld en industrieterrein Harselaar is nog een deel ‘groen’.  Nabij het station is de Beekweide aangelegd. De gemeente Barneveld heeft hier vrijstaande nieuwbouw beoogd.

Het ontwerp van de woning komt van Woonsubliem uit Vorden. Voor het interieur heeft de opdrachtgever contact gezocht met Studio Saranne. Met de beide ontwerpen kunnen we goed aan de slag.

 

In uitvoering

Kerckebosch, Zeist

De bouw van de Townhouses is in volle gang. Ook de bouw van de appartementen is gestart.

In samenwerking met NCB Projectrealisatie realiseren wij 6 Townhouses en 3 royale appartementen in Zeist. Het project heet Evergreen.

De woningen zijn stijlvol ontworpen, hebben een luxe uitstraling, zijn duurzaam, comfortabel en riant en staan in een bosrijke en natuurlijke omgeving. Evergreen wordt omschreven in de brochure als een energie-neutrale en toekomstgerichte woning, met optimaal comfort. De woningen zijn voorzien van een bodemwarmtepomp voor verwarmen en koelen.

Opgeleverd

Ferdinand Huycklaan, Soest

Deze vrijstaande woning, ontworpen door Tekenbureau LM Design uit Soest, is in opdracht gebouwd aan de rand van Soest.

In uitvoering

Le Reve Weids, ‘s-Graveland

Aan het Zuidereinde te ‘s-Graveland wordt een hoogwaardig stuk woonkwaliteit in de vorm van vier exclusieve, vrijstaande woningen met weids uitzicht over de weilanden van Natuurmonumenten gerealiseerd. De kavels grenzen direct aan het water, in combinatie met dit open landschap zorgt dat voor een unieke locatie. Dit project wordt uitgevoerd in samenwerking met BREG Ontwerp en Advies.

 

Opgeleverd

De Graaf van Biddinghuizen

Opgeleverd! Begin maart zijn de appartementen opgeleverd aan de VVE en de kopers.

FIER architecten uit Nijkerk heeft het appartementengebouw ontworpen. Het pand staat op een echte zichtlocatie. Een groot deel van de appartementen heeft uitzicht op weids groen. De 15 appartementen worden dichtbij het Noaberpark gerealiseerd, in samenwerking met IJsselland Ontwikkeling. De woningen zijn zeer energiezuinig en zijn voorzien van een GeoHita warmtebron. Dit is een kleinschalig warmtenet waarbij een aantal wooneenheden vanuit 1 bron duurzaam verwarmt.

Opgeleverd

Maximalaan, Ermelo

Opgeleverd!

De opdrachtgever wilde graag een zogeheten ’tuinkamer’. Veel glas, vanaf de vloer tot aan plafond, speelt hierin een grote rol. De aanbouw is aan de achterzijde van de woning gebouwd en is bereikbaar vanuit de eetkamer. Het toevoegen van de hangende haard is niet vergeten en draagt bij aan het ’tuinkamer’-idee.

Opgeleverd

Wallenbergstraat, Putten

Aan de Wallenbergstraat in Putten zijn 26 nieuwbouwappartementen gebouwd. Daarnaast heeft de gevel van het bestaande nabijgelegen pand met 18 appartementen aan de Wallenbergstraat een update gekregen. Dit werk is uitgevoerd in opdracht van Woningstichting Putten, in samenwerking met Hulst-Flier Installateurs en Schippers Architecten BNA.

De kozijnen zijn ‘Passief’ uitgevoerd in Finti Grenen Thermisch gemodificeerd hout en luchtdicht afgewerkt. De gevels, vloer en het dak zijn voorzien van goede isolatie.