Actuele projecten

in voorbereiding of uitvoering

Bouwbedrijf de Bruin Putten ontwikkelt zelfstandig of in samenwerking met andere partijen uiteenlopende bouwprojecten. De goede resulaten uit het verleden bewijzen de kracht van onze werkwijze. Met meer dan 90 jaar ervaring bouwen wij verder aan de toekomst. Onze woningbouw is veelal in bouwteam met projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders of woningcorporaties. Een deel van ons bedrijf houdt zich bezig met de particuliere sector.

U ziet hieronder de projecten welke momenteel worden gerealiseerd.

In uitvoering

Maximalaan, Ermelo

Update van de aanbouw in Ermelo.

De opdrachtgever wilde graag een zogeheten ’tuinkamer’. Veel glas, vanaf de vloer tot aan plafond, speelt hierin een grote rol. De aanbouw komt aan de achterzijde van de woning en is bereikbaar vanuit de eetkamer. Het toevoegen van de hangende haard is niet vergeten en draagt bij aan het ’tuinkamer’-idee.

In voorbereiding

Kerckebosch, Zeist

De bouw van de Townhouses is in volle gang.

In samenwerking met NCB Projectrealisatie realiseren wij 6 Townhouses en 3 royale appartementen in Zeist. Het project heet Evergreen.

De woningen zijn stijlvol ontworpen, hebben een luxe uitstraling, zijn duurzaam, comfortabel en riant en staan in een bosrijke en natuurlijke omgeving. Evergreen wordt omschreven in de brochure als een energie-neutrale en toekomstgerichte woning, met optimaal comfort. De woningen zijn voorzien van een bodemwarmtepomp voor verwarmen en koelen.

KOPERSPORTAAL
Uw wensen, bestanden en informatie op één plek
INLOGGEN
In uitvoering

Ferdinand Huycklaan, Soest

Deze vrijstaande woning, ontworpen door Tekenbureau LM Design uit Soest, wordt in opdracht gebouwd aan de rand van Soest.

In uitvoering

Bergkwartier Hoog, Zeewolde

De eerste woningen zijn opgeleverd. De anderen worden klaargestoomd om ook overgedragen te worden aan de kopers.

In samenwerking met M3 Projectontwikkeling worden 13 woningen gebouwd in Zeewolde. Het zijn rijwoningen in moderne vorm, maar ook twee-onder-een-kapwoningen in een Scandinavische stijl. De woningen zijn ontworpen door M3 architecten uit Rijswijk.

In opdracht

Buizerdkwartier, Lelystad

De locatie wordt bouwrijp gemaakt. Begin volgend jaar starten we met de bouw.

Het betreft de nieuwbouw van 35 woningen in de wijk Warande in Lelystad. De bouw van deze levensloopbestendige en rijwoningen is in opdracht. Het werk wordt uitgevoerd in samenwerking met IJsselland Ontwikkeling en De Bruin Architecten.

 

In uitvoering

Koudhoornseweg, Garderen

Ons werk is gereed. Door Paul Veenman van LM Design is voor deze bestaande woning een geheel andere uitstraling ontworpen. De woning is tevens heringedeeld. De rieten kap, het stucwerk en de andere vorm van de kap maakt het een moderne woning.  De nieuwe dakopbouw heeft een hoge isolatiewaarde en de bestaande spouwmuur wordt na-geïsoleerd.

In uitvoering

De Graaf van Biddinghuizen

De steigers zijn gedemonteerd. Wat een plaatje! Nu verder met de afbouw.

FIER architecten uit Nijkerk heeft het appartementengebouw ontworpen. Het pand staat op een echte zichtlocatie. Een groot deel van de appartementen heeft uitzicht op weids groen. De 15 appartementen worden dichtbij het Noaberpark gerealiseerd, in samenwerking met IJsselland Ontwikkeling. De woningen zijn zeer energiezuinig en zijn voorzien van een GeoHita warmtebron. Dit is een kleinschalig warmtenet waarbij een aantal wooneenheden vanuit 1 bron duurzaam verwarmt.

In uitvoering

Wallenbergstraat, Putten

Aan de Wallenbergstraat in Putten worden 26 nieuwbouwappartementen gebouwd. Daarnaast krijgt de gevel van het bestaande nabijgelegen pand met 18 appartementen aan de Wallenbergstraat een update. Dit werk wordt uitgevoerd in opdracht van Woningstichting Putten, in samenwerking met Hulst-Flier Installateurs en Schippers Architecten BNA.

De kozijnen worden ‘Passief’ uitgevoerd in Finti Grenen Thermisch gemodificeerd hout en luchtdicht afgewerkt. De gevels, vloer en het dak worden voorzien van goede isolatie.

 

 

In voorbereiding

Le Reve Weids, ‘s-Graveland

Aan het Zuidereinde te ‘s-Graveland wordt een hoogwaardig stuk woonkwaliteit in de vorm van vier exclusieve, vrijstaande woningen met weids uitzicht over de weilanden van Natuurmonumenten gerealiseerd. De kavels grenzen direct aan het water, in combinatie met dit open landschap zorgt dat voor een unieke locatie. Dit project wordt uitgevoerd in samenwerking met BREG Ontwerp en Advies.

De bestaande opstallen worden gesloopt, daarna kan de bouw starten.