Actuele projecten

in voorbereiding of uitvoering

Bouwbedrijf de Bruin Putten ontwikkelt zelfstandig of in samenwerking met andere partijen uiteenlopende bouwprojecten. De goede resulaten uit het verleden bewijzen de kracht van onze werkwijze. Met meer dan 90 jaar ervaring bouwen wij verder aan de toekomst. Onze woningbouw is veelal in bouwteam met projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders of woningcorporaties. Een deel van ons bedrijf houdt zich bezig met de particuliere sector.

U ziet hieronder de projecten welke momenteel worden gerealiseerd.

In uitvoering

Brokaat, Epe

In het centrum van Epe worden 13 levensloopbestendige appartementen gebouwd, allen met een luxueuze afwerking. In Brokaat woon je midden tussen het beste van twee werelden. Aan de voorzijde vind je het centrum met volop winkels, horeca en gezelligheid, terwijl je aan de achterzijde direct het mooie groene Beekpark in loopt. De appartementen hebben een eigentijdse architectuur en ieder een eigen indeling, variërend van 69 m2 tot maar liefst 171 m2.

Meer informatie over de verkoop van de appartementen is te vinden via de makelaar Schieven Keizer. Zie hiervoor de website: NieuwbouwpuntEpe

 

In uitvoering

De Kwekerij, Laag-Soeren

Op de voormalige locatie van het tuincentrum in Laag-Soeren gaan wij 24 woningen bouwen. Het is een nieuwbouwproject met 16 koopwoningen en 8 huurwoningen. De woningen zijn in diverse woningtypen verdeeld. Zo bestaat het plan uit 12 twee-onder-een-kapwoningen, 2 tussenwoningen, 2 hoekwoningen en 8 rug- aan rugwoningen.

Het plan is ontwikkeld door Van de Kolk uit Garderen.

KOPERSPORTAAL
Uw wensen, bestanden en informatie op één plek
INLOGGEN
In uitvoering

Schaapskooi, Soest

In opdracht van een particuliere opdrachtgever zijn wij de ruwbouw van een oude schaapskooi aan de Lange Brinkweg in Soest aan het verbouwen. Door architectenbureau Fier uit Nijkerk is een plan uitgewerkt voor het leegstaande monumentale pand. Het pand maken we gereed tot en met de ruwbouwfase en zal (nog) niet verder afgebouwd worden, maar de constructie geeft al een mooi beeld van de huidige situatie.

In voorbereiding

Hoofdstraat, Baarn

Nabij het centrum van Baarn staat een leegstaand pand aan de Hoofdstraat. Het bestaande pand wordt gesloopt. Op deze locatie gaan wij een appartementengebouw bouwen dat plaats biedt aan 6 appartementen.

In voorbereiding

’t HammenParc, Soest

In verkoop! Op het voormalige terrein van Varkenshouderij ‘Hammenpark’ van de familie Hilhorst aan de Lange Brinkweg 87 in Soest worden 3 luxe villa’s gebouwd. De 3 vrijstaande woningen lijken op elkaar, maar verschillen in afmeting en uitvoering. Verschillende kleine en grote opties zijn mogelijk, zoals onderkeldering van de gehele woning, extra zonnepanelen, een haard, of taatsdeuren tussen woonkamer en keuken. De woningen voldoen aan alle huidige eisen op het gebied van duurzaamheid.

De woningen zijn ontworpen door Bekhuis & KleinJan.

Op de website ’t Hammenparc is de verkoopinformatie te vinden over de Berkshire, Hampshire en de Yorkshire.

In uitvoering

Nieuwe Polder, Zeewolde

De Nieuwe Polder is een nieuwbouwplan met 25 woningen. Het zijn 15 rijwoningen en 10 twee-onder-een-kapwoningen.  De rijwoningen zijn gelegen aan het Muiltje en hebben flinke kaveloppervlakten. De twee-onder-een-kapwoningen zijn gelegen aan De Schelp en hebben naast de het grote kaveloppervlak een grote woonoppervlakte. Groen kleeft aan dit project te zien aan de verschillende planten en speciale kasten die toegepast worden zoals, de Nestkast voor de huismus, of een vleermuiskast, of speciale gierzwaluwpannen, sedum dakbedekking op platte daken et cetera.

Dit plan is ontwikkeld in samenwerking met M3 Projectontwikkeling uit Rijswijk en wordt verkocht door Haanen & Ferneij uit Zeewolde.

Opgeleverd

Prinses Marielaan, Baarn

In het Prinshendrik Park in Baarn zijn we na het deels slopen van een bestaande woning, de woning weer aan het opbouwen. De vrijstaande woning is bijna helemaal gesloopt en kreeg een geheel nieuw uiterlijk. De woning onderscheidt zich in het stootvoegloos metselwerk in Hilversums formaat, de gefelsde dakbedekking en de hoofdvorm, van de andere woningen in de wijk.

Het gehele ontwerp van schets tot werktekeningenniveau is uitgevoerd door Boxxis architecten uit Barneveld. En in samenwerking met Paulus Elektro uit Ermelo en Installatiebedrijf Gijsbertsen willen we dit pand naar wens van de opdrachtgever opleveren.

Opgeleverd

Paulus van Loolaan, Hilversum

De bouw van deze particuliere woning nadert de oplevering. De kap is voorzien van een antraciet zinken felsbekleding en de gevels zijn afgewerkt met stucwerk. De houten gevelbekleding is een Tripple Rhombus in een bruine kleur. De woning kenmerkt zich aan het souterrain dat van buiten toegankelijk is.

H&E architecten uit Hilversum is samen met de opdrachtgever tot dit ontwerp gekomen.

In voorbereiding

Parkwachters, Dronten

Op een steenworp afstand van de eerder door ons gebouwde 59 appartementen aan de Morinel hopen we binnenkort te starten met de bouw van 57 appartementen. De start verkoop van gebouw 1 is al op korte termijn.  Het worden 2 gebouwen. Rondom de panden komt veel groen.

De appartementen variëren van ca. 70 m2 tot 130 m2. Elk appartement heeft één of meerdere slaapkamers, een badkamer en separaat toilet. Ook is er de beschikking over een eigen terras of balkon.

Dit project is een samenwerking met IJsselland ontwikkeling. De appartementen worden verkocht via de makelaars: Vanderlinden Makelaardij, Kerremans Makelaardij en De makelaars van 5voor12. Meer informatie is te vinden op www.parkwachters-dronten.nl .