Nieuws

Haringparty 2023

Donderdag 22 juni is de Haringparty van Putten. Ook wij zijn aanwezig en nodigen u uit om gezellig bij te kletsen of om te netwerken.

Voor de opbrengst van de Haringparty wordt altijd een maatschappelijk doel gekozen en dit jaar is het de Lwengo Kids Foundation. De Puttense ondernemers Pieter Streefkerk en Harry Hoorn zijn drijvende krachten achter deze stichting die zich inzet voor de armste kinderen van Lwengo Uganda.

Tijdens de Haringparty wordt ook de dienstenveiling weer gehouden. Dit zal plaatsvinden onder leiding van veilingmeester Henk Lubbersen. Traditiegetrouw zal hij weer het Puttense Haringvaatje veilen, maar er komen nog veel meer mooie, leuke en interessante items voorbij.

Entreekaarten voor de Haringparty zijn verkrijgbaar bij de organisatoren, Visgilde Foppen, Moore mth accountants en Partycentrum De Huifkar. De prijs van de kaarten is 25,00 euro en dat is inclusief vis. De Haringparty vindt plaats bij Partycentrum De Huifkar aan de Kerkstraat 67 en is van 17.00 uur tot 20.00 uur. (bron: Puttensezaken.nl)