Vrijstaande woningenbouw

Beaufortlaan, Soest

De nieuwbouw van morgen

In Soest heeft RV&O 13 woningen aan de Beaufortlaan ontwikkeld. De drie villa’s die wij hebben gebouwd zijn de zogenaamde Wilhelmus van Beaufort, villa type 2, woningen. De woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 210m2. De kopers hebben nog verschillende uitbreidingen in opdracht gegeven. Voorbeelden hiervan zijn een wijnkelder onder de hal of onder de gehele woning een kelder. Maar ook een gekoppelde berging of juist een vrijstaande berging mochten we realiseren.

De woningen mochten nog met een gasaansluiting gebouwd worden. Toch heeft een opdrachtgever ons gevraagd de aansluiting niet aan te vragen en hiervoor in de plaats een alternatief te bedenken. Installatiebedrijf Gijsbertsen heeft de mensen geïnformeerd over de voor- en nadelen van andere installaties en een alternatief aangeboden. In de woning is een warmtepomp geplaatst, met een unit in de tuin en op het dak zijn extra zonnepanelen aangebracht.

In de verkoopbrochure van het oorspronkelijke project stond de volgende omschrijving van het plan: ‘Een zeer ruime, vrijstaande villa die ruimschoots voldoet aan de hoge eisen die u in deze tijd aan een woning mag stellen. Door de hoge raampartijen waant u zich in een klassieke villa van weleer. U selecteert persoonlijk uw kavel en bepaalt zelf hoe uw villa geplaatst wordt, binnen de spelregels.’ 

Meer projecten